Skoči na glavno vsebino

Nekaj splošnih informacij, kako lahko pomagate žrtvam vojne v Ukrajini oziroma v humanitarni krizi, v kateri se je znašla Evropa, smo že objavili. Tokrat vam sporočamo, da se pomoč zbira tudi na šoli in v ožji lokalni skupnosti:

  • Na šoli so organizacijo zbiranja pomoči prevzeli člani otroškega parlamenta z mentorico Meto Pazlar. Zbirali bodo čista otroška oblačila, zvezke, barvice in pisala, slikanice, igrače in otroško negovalno kozmetiko. V ponedeljek, 7. marca, od 7.30 do 8.15, ali v prvem glavnem odmoru lahko učenci navedene predmete prinesejo v šolsko avlo. Naslednji termini bodo objavljeni naknadno.
  • Na telefonsko številko 069 751 245 lahko pokličete gospoda Andria. Zbiranje pomoči poteka na Bledu, prioritetno pa potrebujejo: hemostatske povoje, običajne povoje, antiseptike za rane, otroško hrano (dolgotrajno shranjevanje, suhe mešanice), predmete za otroško higieno, izdelke za dolgotrajno skladiščenje (oreščki, suho sadje, priročna živila, konzervirana hrana), lepilni trak za embalažo, stretch folijo za embalažo, škarje, kartonske škatle 120×80×80, tople obroke za prostovoljce (Kamnik pod Krimom 142).
  • Na telefonsko številko 071 300 710 pa lahko pokličete gospo Tanjo, ki prav tako koordinira zbiranje pomoči, v tem primeru se le ta (hrana, obleka in zdravila) zbira na Bohinjski Beli (Bohinjska Bela 14).

Za vso pomoč se vam v imenu vseh iskreno zahvaljujemo.

(Skupno 168 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost