Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

ker se zavedamo, da imate pomembno vlogo v vašem lokalnem okolju in velik doseg do vseh prebivalcev, se na vas obračamo s prošnjo po delitvi našega dogodka – Tehnološkega Dedka Mraza.

Tehnološki Dedek Mraz je brezplačna poučna spletna predstava, s katero želimo navduševati otroke nad tehnologijami, znanostjo in inženirskimi poklici. Kot veste se Slovenija sooča z izrednim pomanjkanjem inženirjev in različnih naravoslovnih poklicev, zato želimo že otroke na primeren način navduševati nad tehnologijami, četudi mogoče v svojem okolju nimajo prav veliko stika z njo. Izjemno hvaležni bomo, če boste lahko spodnje vabilo, ki ga lahko prilagodite vašemu načinu komuniciranja, delili po vaših kanalih (spletna stran, socialna omrežja, časopis,…).

V kolikor potrebujete slikovni material v drugih dimenzijah, samo sporočite in vam pošljemo.

Vabilo:

Dragi starši!

Z vašimi otroki ste lepo vabljeni na čarobno spletno pustolovščino s Tehnološkim Dedkom Mrazom, ki jo organizira Tehnološki park Ljubljana.

Ta poučna brezplačna predstava za otroke bo potekala 20. 12. 2023 ob 19.30 na ZOOM-u. Otrokom bodo predstavili svet virtualne resničnosti, umetne inteligence in robotizacije s spodbujanjem inovativnega razmišljanja in razumevanjem razvoja tehnologij.

Primerna je za otroke od 5 do 11 let, prijave so možne do 18. 12. 2023. Da bo veselje popolno, bo dobri mož s pomočjo tehnološke čarovnije ‘teleportiral’ darila pod vašo smrečico. Vse informacije so na voljo: https://bit.ly/tehnoloski-dedek-mraz-2023

Slika, ki vsebuje besede besedilo, risanka, plakat, posnetek zaslona

Opis je samodejno ustvarjen

Vnaprej hvala in čudovite praznike želimo!

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost